Més de 200 persones a la festa de final de curs de Fedac Vic Pare Coll 2022-2023

Més de 200 persones a la festa de final de curs de Fedac Vic Pare Coll 2022-2023

El diumenge, 21 de maig, s’ha celebrat la festa de final de curs de l’escola Fedac Vic Pare Coll, organitzada per l’AMPA.

Més de 200 persones s’han aplegat al pati de l’escola Fedac Vic Pare Coll, a la festa de final de curs. Durant el matí, les activitats matinals amb jocs gegants han estat molt participades pels més petits de l’escola, tot i la pluja intermitent, i després s’ha fet un dinar popular. Tot seguit, s’ha fet un quinto que ha comptat amb la col·laboració d’establiments de Vic, que han fet diverses aportacions: Superverd, Atmosfera Sport Vic, Ganiveteria Alba, Xarcuteries Girbau, Bonpreu Esclat, electrodomèstics Isern, floristeria El Gallaret, llibreria Mater i Pa Vic.

La festa, que feia alguns anys que no es convocava perquè es va deixar de fer a l’època de pandèmia, s’ha tornat a recuperar amb l’objectiu de celebrar-la anualment, ja que és una bona ocasió per passar una diada lúdica i informal amb tota la comunitat educativa.

L’AMPA Fedac Vic Pare Coll vol agrair la col·laboració de les famílies, el professorat de l’escola i les seves famílies, el personal de l’escola i els alumnes de 4t d’ESO que han contribuït al muntatge, desmuntatge, servei de bar, entre d’altres… Finalment, també agraeix la col·laboració de l’àrea d’Educació de l’Ajuntament de Vic.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *